Jag har passerat 30, åkt rosa bussarna, varit på väg att regna bort på Roskildefestivalen, vägt 123 kg, jobbat som cykelvakt, läst alla böcker av Torey Hayden minst 5 gånger. Jag kan närmast beskrivas som en lagom störd, vänstervriden och översocial socialpedagog. En exil-hallänning som efter 10år i Göteborg o Majorna nu återvänt till Halland. Denna gången till Varberg. Här har jag sedan flytten hunnit med att jobba in mig på mitt nya jobb som familjebehandlare, fött barn och nu även köpt hus. Att jobba, renovera hus o jag barn tar upp mesta delen av mitt dygn men ett projekt inför våren är även att jag och mitt nya fräscha korsband ska ut o springa. Min bästaste pryl är min overlock-maskin som hjälper mig att knåpa ihop fina barnkläder när andan faller på. Jag har en förkärlek för smågodis, katter och shopping (o pop-pojkar med gitarr)

2 Responses »

  1. Hallå!
    Se nu till att vinna dett vad!! Jag lägger en del tid på att fundera över om Nickepedia faktiskt tänker ta sig till gymmet eller hur han skall lösa detta…. Lycka till=)
    Kram Linda

    • ja du kusin, du behöver inte ligga sömnlös, det verkar inte som om Nickipedia kommer att ta sig till gymet under detta decenniet heller. MEN han ska faktiskt ta sig till badmintonhallen i morgon så jag är nöjd 😉

Kommentera