Regn o rusk 

Regn o rusk 

Nya telefonen har väckts till liv så här kommer lite uppdatering. Altan på plats, gnisslig bäbis, enveten 4-åring, mal i källaren, smuts i hörnen o kläder som krymper. Annars gott!! Har haft långledigt o slappat hos svärföräldrarna o samlar nu kraft inför kommande vecka. Ska vara solo med barnen hela veckan o försöka få ihop allt praktiskt inför dopet… Tur att Ica gör smörgåstårtan, mamma bakar, kusinen dukar o Coop kör hem maten. Verkar mest vara att dyka upp som gäller för mig… Lagom ansträngande efter den veckan tror jag. Sen är det sommarlov o låååång ledighet. Eller ledigt o ledigt, det är väl en sanning med modifikation. Ledigt i det här fallet innebär att Hedvig har två månaders sommarlov o gott om tid för utflykter o häng. Nicklas har en månad föräldraledigt så då blir det ostkusten o sommarstugan samt en del pill  här hemma. Lekstuga o staket står på agendan. O montering av altandörr omskatteåterbäringen trillar in som sen ska… 

Grötfrukost 

Lekland med lego-hörna 

Trolldeg 

Morgomgympa


Såpbubblor 

Heddan har däckat o är stört omöjlig att väcka. Försöker njuta av att de sover samtidigt o jag fick oplanerad egentid, men tänker mest på att det kommer blir seeeen kväll. Men vi laddar upp med popcorn och film så ska vi nog överleva det också

Comments are closed.