Perfekt 

Perfekt 

Idag har vi haft en perfekt dag. En rosafluffig dag som lämpar sig som Facebook-status… Sovmorgon (då Hedvig gick upp själv o kollade Kalle Blomqvist) sen långfrulle med hyfsat varmt kaffe. Sen blev det packning av varm choklad o ostmackor o så stuvade vi in alla i bilen o begav oss till Åkulla. Tydligen var det ”barnens Vasalopp” där idag, så det var ett väldans hallabaloooo. All inclusive. Korv med bröd, after ski,  godisregn o gratis skärtlapp. Utöver det bjöds det på fejksnö o pulkaåkning. En hit!! Hemma väntade soffmys, älggyta o rödvin. Nu väntar jag mest på att Heddan ska sortera klart sina playmobilgubbar så att det kan bli nattning. Då blir det ett par avsnitt av Skam toppat med lördagsgodis. Vad mer kan man begära?

(”jag ska bara ställa upp mina gubbar först, sen kan vi läsa o sova” tog sin lilla stund att bli redo…)

Veckan som gått har inneburit sportlov o många timmar att slå ihjäl. Tur att vi har många lov-lediga vänner som vill leka affär, besöka lekplatser, gå på bibblan o baka chokladbollar. Torsdag-fredag drog vi till Göteborg o lyxade med kultur, lek o hotellövernattning. Förutom hajarna o lekrummet på universum så gillades badkaret på hotellet bäst.

Comments are closed.