Valter

Valter

Valter har anlänt o vardagen börjar sätta sig. Efter två sköna veckor hemma med full uppbackning av Nicklas roddar jag nu Heddan o lillebror själv om dagarna. Går över förväntan om jag får säga det själv. Men så får vi finfrämmat mest hela tiden som gärna gosar med bäbis o ger Hedvig storasyster-presenter… Hedvig startar morgonen med ”vem kommer o hälsar på idag?”. Idag kommer Betty Boop med efterlängtad glass från slöinge 🙂 men resten av veckan ska jag njuta av den stund som Heddan är på förskolan, då ska jag o Valter plöja oss igenom Skam på SVTplay o ta lååånga tupplurar!! 

I söndags tvingade jag ut familjen i ryss-kylan. Här är de få glada minuterna… 

Heddan är nöjd med att ha fått ännu en motspelare i sina rollekar. Valter spelar mest passivt, men får iallafall vara med. 

Ser fram emot att landa lite så att förskolestunden o sovpassen kan innebära lite sytid. Längtar efter mina maskiner o att få färdigställa allt som ligger färdigt o att få sätta saxen i alla nya fina tyger som ligger o väntar…

Men inte idag, idag blir det glass o finbesök! 

Comments are closed.