Nedräkning 

Nedräkning 

Nu räknas det ned för fulla muggar. Inte bara mot jul o bäbis-leverans utan främst mot nästa veckas sista jobbdag. Skön känsla att fylla i frånvaro från 12/12 2016 till 8/1 2018 (lillebror får dock gärna hålla sig i magen till efter nyår). Känns som bästa julklappen att få 15 timmar ostörd tid i veckan att vila upp sig på medan Heddan är på föris. Det har lixom inte funnits samma tid att vila sig i form, boa, pyssla, ta tupplurar o fylla frysen med bullar o matlådor inför första hemma-veckorna, som förra gången. men nu hoppas jag på ett par veckor hemma-skrotande, längtar efter symaskinen o alla nya tyger!!

Julstöket är påbörjat. Nissens mini-spis är på plats o där sker leverans av en kalender-paket eller juluppdrag. Idag anlände Reinard räv o Krösus sork i paketet till Hedvig glädje. ”Nu finns det ju riktiga skurkar som kan sätta munkavel o handklovar på Bamses farmor”.  Jag som älskar paket, bak o mys är i mitt esse, insåg dock i förrgår att jag har min begränsning då det gäller att bygga pepparkakshus… i teorin en rolig aktivitet men verklighetens husbygge lämnade lite att önska. Men min medhjälpare var nöjd med både kristyr o non stop och själva färdigställandet lejdes ut till familjens ingenjör. perfekt arbetsfördelning som vanligt!

Nu återstår bara piffet kring fönster o dörrar o att hitta rätt hyresgästernas nu är jag o Hedvig back in business

Comments are closed.